Allround marinade

Af en eller anden grund så er det blevet ret vanskeligt at finde færdige grill marinader a-la Santa Maria i de danske supermarkeder. Måske folk bare køber de færdige grill bakker nu om dage ….

Nå, men kan man ikke finde nogen marinade, så må man jo lave den selv … Først startede jeg med en af Glæsels opskrifter, som var ok - men hvis man stegte det marinerede kød på en pande i køkkenet, så kunne det tage flere dage før pandens brændte marinade blev opløst… Så der skulle findes en anden og knapt så sukkerholdig grill marinade, og i dag testede jeg Valdemarsros grill marinade og den er altså fantastisk. Ligesom rigtig mange af de andre opskrifter man finder på Valdemarsro - jeg er fan!

Original opskriften finder i her: https://www.valdemarsro.dk/grill-marinade/

Men du kan også bare læse videre her ….

Sådan gør du

Kom alle ingredienserne i en lille kasserolle

Kog op, mens du konstant rører i gryden, således det hele blandes til en ensartet konsistens.

Når det koger, så skru ned for bluset og lad det simre i 15-20 minutter, mens du rører i gryden af og til.

Marinaden kan holde sig 2 uger i køleskabet.

Dette skal du bruge

  • 0,5 dl vand

  • 0,5 dl æblecidereddike

  • 0,5 dl soya

  • 2 spsk worcestershire sauce

  • 2 dl ketchup

  • 2 tsk dijon sennep

  • 1 dl brun farin

  • 2 løg, fint revet

  • 3 hvidløg, knuste og hakket

  • 1 tsk paprika

  • 1 spsk ingefær, fint revet

  • 1 spsk majsstivelse

  • friskkværnet peber

Næste
Næste

Til Rock-diva fra kassedame